Kućni red

Molimo Vas da se upoznate s kućnim redom kako bismo otklonili moguće nesporazume i osigurali Vam ugodan boravak. Potvrdom rezervacije podrazumijeva se da ste se upoznali i usuglasili, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati. Ukoliko gost ne prihvaća ove odredbe obavezan je napustiti smještaj, a gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak.

1. Kod dolaska molimo osobne dokumente predati agenciji radi prijave gostiju. Dokumenti Vam moraju biti vraćeni unutar 24 sata.

2. Troškove zakupa smještaja plaćate na dan dolaska ili najkasnije 24 sata od dolaska osobno u agenciji ukoliko u rezervaciji nije naznačeno drukčije. Od 01.01.2023 mogućnost plačanja: gotovina euro ili uplata na račun.

3. Od 23:00 sati do 7:00 sati je vrijeme noćnog mira, nemojte smetati domaćinu, susjedima, kao ni drugim gostima.

4. Na dan odlaska obavezni ste napustiti smještaj do 10:00 sati kako bi on bio očišćen i pripremljen za druge goste koji dolaze nakon Vas. Zadržavanje u stanu nakon 10:00 sati bezuvjetno povlači plaćanje 50% cijene dnevnog najma bez mogućnosti daljnjeg boravka u smještajnoj jedinici.

5. Molimo Vas da čuvate iznajmljenu sobu ili stan, da isključite električna trošila i zatvorite slavine. Posebice nemojte bespotrebno ostavljati upaljen klima uređaj dok niste u stanu niti ga koristiti uz otvorene prozore i vrata.

6. Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morati će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Na dan odlaska gost je obavezan osobno pozvati domaćina da uz njegovo prisustvo pregleda sve prostorije i kućne aparate kako bi dokazao da nije počinio štetu. Tek tada gost ima pravo napustiti smještaj. Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.

7. Domaćin će Vam promijeniti na Vaš zahtjev ručnike svaka 3 dana, a posteljinu svakih 7 dana. ( ili kako upisano uz smještaj)
Gost je odgovoran za čistoću smještaja.

8. Nije dopušteno unositi u stan lako zapaljive i eksplozivne tvari i tvari s jakim ili neugodnim mirisom. U stan nije dozvoljeno unositi električna trošila za koja niste dobili suglasnost domaćina. Utrošak el. energije koji je u cijeni smještaja ne predviđa neuobičajene dodatne aparate na struju, te će se za svako trošilo pronađeno u stanu naplatiti dodatni troškovi el. energije razmjerni potrošnji, bez obzira jesu li upotrebljavani ili ne. 

9. Kućne ljubimce možete uvesti u stan samo s dopuštenjem domaćina. Dovođenje kućnih ljubimaca bez prethodne najave u rezervaciji nije dopušteno, te agencija ima puno pravo otkaza smještaja. 

10. Domaćin nije odgovoran za imovinu gosta, ali će učiniti sve u njegovoj mogućnosti da istu zaštiti i upozori gosta o mogućim opasnostima.

11. Domaćin nema pravo bez najave i dopuštenja gosta ulaziti u iznajmljeni stan, niti dirati i koristiti osobnu imovinu gosta. Domaćin može ući u objekt bez prisutnosti gosta samo u slučajevima kada ima opravdanu sumnju da objektu ili imovini gosta prijeti opasnost, te kada opravdano sumnja na grubo kršenje pravila kućnog reda.

12. U stan je strogo zabranjeno dovođenje osoba koje nisu korisnici tog smješta-ja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domaćin i agencija imaju puno pravo otkaza smještaja svim gostima.

          Hvala na razumijevanju i suradnji. Želimo Vam ugodan boravak.

                                       Turistička agencija Agave travel.